HÅR: 6 ENKLA TIPS PÅ HUR DU TAR HAND OM DITT HÅR PÅ BÄST SÄTT

HÅR

På hösten behöver inte bara huden utan även håret särskild omsorg. Ständiga temperaturförändringar, kalla vindar och brist på vitaminer påverkar dem inte på bästa sätt. Men om du tar hand om ditt hår ordentligt hemma så blir de vackra och friska. Och ännu vackrare än på sommaren 🙂

Kolla in denna bloggen feliciamelander om du vill färga håret. Du får tips och råd för att undvika skador i håret.

RENGÖRING.

Tvätta håret 1-2 gånger i veckan med schampo utan sulfat och aggressiva tensider. Tänk på att under sommaren kan hårbotten vara fet eller normal, medan den under hösten och vintern blir torr på grund av temperaturförändringar och uppvärmning. Se därför till att schampot är skonsamt och lämpligt för din hårtyp, med hänsyn till deras nuvarande tillstånd.

LUFTKONDITIONERING.

Efter tvätten kan du använda balsam eller hårbalsam. Kan användas som fuktighetskräm för alla ändamål. Och om håret ser torrt och tråkigt ut är det regenererande eller närande.

RINSA.

Naturliga sköljningar ger håret glans och mjukhet. Citronvatten eller ett avkok av örter (kamomill, nässlor, citronmeliss) är till exempel mycket bra balsam.

HÅRMASK.

Detta inkluderar serum, oljor och skrubb. De innehåller hårvitaminer, stärker och mättar håret och hårbotten.
De vanligaste komponenterna för masker är naturliga oljor (kokosnöt, oliv, shea, macadamia). Det är bra om kompositionen innehåller hydrolyserat keratin. Det reparerar skador på hårstrået. Panthenol och vitamin A och E som en del av masker och serum ger håret elasticitet och glans.
Du kan köpa masker i butiken eller göra dina egna med hjälp av produkter som du har hemma. Det räcker med en gång i veckan.


HUVUDMASSAGE.

En mycket användbar sak. Förbättrar blodcirkulationen, ökar tillförseln av näringsämnen till hårsäckarna. Främjar hårets tillväxt och förstärkning. Kan masseras med fingertopparna eller en speciell massageborste med rundade spetsar.

VITAMINER FÖR HÅR.

Than bör inte bara ges till håret med masker, lotioner och serum, utan även tas oralt. Kroppen bör få en tillräcklig mängd vitaminer och mineraler: A, E, kalium, jod och selen. Kosten måste innehålla livsmedel som är rika på sådana vitaminer: bovete, svamp, ägg, kyckling, alla skaldjur, vitlök, lök, morötter, tång, torkade aprikoser, valnötter, jordnötter, pumpafrön.
HUVUDADRESS. Ja, ja, bär en hatt, en basker, en keps. Detta skyddar inte bara mot förkylning, utan räddar också håret från att utsättas för vind, regn, ultraviolett strålning och kalla temperaturer. Det innebär att håret förblir friskt och vackert.

EYRACURE

En av de mest sofistikerade hårbehandlingarna som finns tillgängliga idag är eyracure, en procedur som är utformad för att ge dig den bästa möjliga vården av ditt hår. Du får en mer sofistikerad behandling av Eyracure än vad du skulle få av din frisör. Trots den sofistikerade tekniken kan du utföra behandlingen själv på mindre än 10 minuter, och när du är klar kommer ditt hår att ha återhämtat sig avsevärt.


SLUTSATSER

HÅR


Tusentals biomolekyler sprutas på ditt hår när du använder Eyracure och stör och bryter disulfidbindningar med tiotals gånger. BioLAP-20®-molekylerna aktiveras sedan av hårborstens UV-ljus, vilket gör att molekylerna kan återuppbygga disulfidbindningarna och göra håret fullt fungerande igen. På grund av sin låga molekylvikt kan BioLAP-20® återställa håret inifrån och ut genom att tränga ända in i cortex. I jämförelse med de två mest populära bindningsbyggarna på marknaden har Eyracure 10 respektive 4 gånger så många bindningar per molekyl.

Läs denna bloggen för mer information https://opendooracting.com/

För fler hårvårdtips kolla gärna in tribalveda

Läs också denna artikel!

You Might Also Like

Leave a Reply