Hyaluron Fillers: nyckeln till okonventionella estetiska problem

Fillers

På senare tid väljer fler och fler kvinnor (och även män) att erbjuda sig en yngre och friskare look med hyaluron Fillers. Behandling med hyaluronsyra fillers är en säker metod för att fylla ut ansiktsrynkor och återställa vattenbalansen, vilket samtidigt förbättrar hudens elasticitet och ger ett fräschare och yngre utseende till hela ansiktet. Det är en populär injicerbar metod för att fylla ut ytliga, men också djupare rynkor eller för att ge volym till läppar, kindben och insjunkna kinder.

Men det kan också ha några mindre konventionella användningsområden och vara lösningen på några mindre kända men lika störande estetiska problem.

En skönhetsklinik vi tog kontakt med är mer specific och förklarar.

Förutom fillers så kan du läsa andra skönhetsbehandlingar i bloggen sensegusto

Fillers: nyckeln till att lindra andra estetiska problem

Fillers

Hyaluron kan göra underverk vid flera estetiska problem förutom ansiktsproblem.

Reducerar uppkomsten av celluliter

Fillers fyller de små cellulithålorna och förbättrar kroppens utseende och lyfter samtidigt huden. På så sätt försvinner det “orange” utseendet på dina lår och skinkor avsevärt.

Fyller den nedre konturen av ansiktet

Käken och i allmänhet den nedre konturen av vårt ansikte tappar sin volym med åren, eftersom vävnaderna slappnar av. Genom att använda hyaluronsyra till det specifika området kan hakan framhävas ordentligt igen och de rätta vinklarna kan skapas igen i ansiktet. Resultaten kan vara i upp till 12-18 månader.

Fyller baljorna

De flesta kvinnor är vana vid att bära tunga örhängen i flera år och det resulterar i att öronhålen blir större och att loberna tappar sin form. Hyaluronfillers injiceras i loberna för att återfå sin förlorade volym och få dem att se yngre och harmoniska ut igen.

Lindring från rynkor på knäna

En annan inte så utbredd användning av hyaluronsyrafyllmedel är deras injektion i knäna för att eliminera fina linjer i området.

Minskning av rynkor på armbågarna

När vi åldras blir vecken vi har på armbågarna och de hängande tecknen i området tydligare. Med Hyaluronfillers slätas rynkor omedelbart ut och dras upp något!

Hur går behandlingen till?

Innan injektionen av Hyaluronfillers påbörjas appliceras en lokalbedövningskräm som tar cirka 10-15 minuter att verka. Injektionen av hyaluronsyra utförs av läkaren med en mycket liten nål och varaktigheten av applikationen överstiger inte 20-30 minuter. Efter att ingreppet avslutats kan lätt rodnad eller svullnad uppträda i området, men detta avtar av sig själv efter max 2 timmar. Sammantaget är behandlingen absolut säker utan biverkningar.

Hur länge håller resultaten?

Effekten som erbjuds av hyaluronfyllmedel avtar gradvis efter 12 till 18 månader. Efter att tiden har gått, föreslås en upprepning av behandlingen för att bibehålla resultaten.

Vill du veta skillnaden mellan botox och fillers så borde du besöka lilladraken

Läs fler artiklar här.

You Might Also Like

Leave a Reply